Specialist in transport van broedeieren

Exact de juiste temperatuur, optimale hygiëne en een nauwkeurige planning zijn essentieel bij het transport van broedeieren. Bij Chickliner bent u verzekerd van die hoogwaardige aandacht voor uw zending. Met onze hoogwaardige kennis en moderne voertuigen dragen we bij aan een optimaal broedproces.

Chickliner beschikt over meer dan 30 geconditioneerde voertuigen voor het transport van broedeieren. Van kleine transporters tot trucks met opleggers voor grote zendingen. Daarmee verzorgen we transport van broederijen naar pluimveebedrijven in heel Europa én daarbuiten. 

Contact opnemen

Met datagedreven logistiek en voertuigen met geavanceerde klimaatsystemen sluiten we tot in detail aan op het broedproces.

Marten Hazeleger

Optimale controle over temperatuur en hygiëne

Voor elke zending reinigen en ontsmetten we de voertuigen volgens een vaste procedure in onze gecertificeerde wasstraat. Ook dragen onze chauffeurs iedere rit brandschone bedrijfskleding en gaan vervoersdocumenten in een steriele verpakking mee aan boord. Zo gaan we tot het uiterste om besmetting te voorkomen.

We vervoeren uw broedeieren zorgvuldig. Met een modern klimaatsysteem beheersen we doorlopend de temperatuur, zodat het broedproces niet versneld of juist vertraagd wordt. Hierdoor zijn we onder meer een cruciale schakel voor pluimveehouders die kiezen voor on-farm hatching

De data van iedere zending? Die leggen we van minuut tot minuut vast. De rapportages delen we graag met u. Zo weet u altijd tot in detail hoe uw broedeieren vervoerd zijn. Het transport vindt plaats door gecertificeerde pluimveechauffeurs. Met een zorgvuldige rijstijl borgen ze dat uw broedeieren veilig aankomen.