Internationaal Transport broedeieren

Temperatuur, hygiëne en een precieze planning zijn essentieel bij het vervoer van broedeieren. Chickliner heeft alle faciliteiten in huis om ieder transport, groot en klein, exact volgens uw wensen uit te voeren. Hygiëne is letterlijk en figuurlijk het vertrekpunt bij iedere zending. Na iedere rit worden alle wagens gereinigd en ontsmet in onze gecertificeerde wasstraat.

Dit geldt ook voor de kleding van chauffeurs. Onze transporters en vrachtwagens zijn allemaal uitgerust met de modernste klimaatsystemen die ook onder extreme omstandigheden blijven functioneren. Is er een storing? Alle Chickliner-voertuigen hebben een back-up systeem dat met één druk op de knop in werking treedt. Een gerust gevoel voor u als opdrachtgever.

Internationaal transport van eendagskuikens

Niets is zo kwetsbaar als een eendagskuiken. Chickliner weet dat als geen ander: al meer dan 25 jaar is het transport van kuikens ons specialisme. Ons wagenpark is volledig ingesteld op het veilig en vertrouwd vervoeren van deze levende dieren.

Dat begint met ons waterdichte hygiëne proces. Na iedere rit worden alle wagens gereinigd en ontsmet in onze gecertificeerde wasstraat. Dit geldt ook voor de kleding van chauffeurs. Alle transporters en vrachtwagens zijn uitgerust met de modernste klimaatsystemen. Die zorgen voor een zeer stabiele en nauwkeurige temperatuur, ook bij extreme weersomstandigheden. Als het klimaatsysteem defect raakt, treedt met één druk op de knop een back-up systeem in werking.

Al onze voertuigen, van kleine transporter tot grote oplegger, hebben zo’n systeem!

Daarom chickliner:

“Hygiëne van start tot finish”

Aan iedere zending van Chickliner ligt een nauwkeurig hygiëne proces ten grondslag. Reiniging en ontsmetting vindt volgens vaste procedures plaats. Na ieder transport worden onze vervoersmiddelen gereinigd en ontsmet in onze eigen gecertificeerde wasstraat.

Hetzelfde geldt voor de kleding van onze chauffeurs. Bij een nieuwe vervoersopdracht krijgen onze chauffeurs brandschone bedrijfskleding aan, alle vervoersdocumenten gaan in een steriele verpakking mee aan boord. Zo gaan we tot het uiterste om besmetting te voorkomen.

Op laad- en loslocaties ontsmetten we indien gewenst de toerit om de kans op besmetting te minimaliseren. Een veilig idee voor onze opdrachtgevers én de betrokken pluimveebedrijven.

Daarom chickliner:
VERVOERSMIDDELEN

“Voor iedere opdracht het juiste voertuig”

Chickliner beschikt over een wagenpark van meer dan 25 voertuigen. Voor kleinere zendingen en na leveringen hebben we transporters, voor middelgrote zendingen trucks met bakwagens. Grote zendingen vervoeren wij in onze vloot vachtwagens met opleggers. Zo hebben wij voor iedere opdracht precies het juiste voertuig.

Belangrijk: al onze voertuigen zijn uitgerust met boardcomputer voor directe communicatie met onze hoofdvestiging in Nederland. Bovendien zijn ze allemaal uitgerust met de modernste klimaatsystemen. Deze staan via de boardcomputer in verbinding met onze afdeling planning.

De trucks zijn bovendien voorzien van een back-up systeem, dat bij een eventueel defect van het hoofdsysteem direct de klimaatbeheersing overneemt.

HYGIËne

“Reiniging en desinfectering als basis van hygiëne”

Elke dag en elke rit geven we veel aandacht aan hygiëne. Risicobeheersing, daar gaat het om. Door zorgvuldige reiniging en ontsmetting van transportmiddelen voorkomen we besmetting tijdens het transport. Uw waardevolle eendagskuikens en broedeieren verdienen die zorg. We weten als geen ander hoe cruciaal transport is als het gaat om hygiëne in de pluimveeketen.

Daar houden we al rekening mee bij het ontwerpen en bouwen van het transportmaterieel. De laadruimten zijn zo ontworpen en ingericht dat we deze relatief eenvoudig grondig kunnen reinigen. Op elke locatie.

Daarom chickliner:
DATA EN TRACING

“Exacte vastlegging van relevante informatie”

Chickliner voertuigen zijn allemaal uitgerust met een boardcomputer. Deze is niet alleen bestemd voor communicatie met onze afdeling planning in Nederland, er worden ook belangrijke data mee vastgelegd.

Zo is van minuut tot minuut de temperatuur in de laadruimte zichtbaar.  Ook alle relevante ritinformatie zoals tijdens en afstanden worden geregistreerd.

Al deze informatie delen wij met onze opdrachtgevers: van ieder transport worden op verzoek alle data verstrekt.

Daarom Chickliner:
FAMILIEBEDRIJF

“Ervaar de meerwaarde van een familiebedrijf”

Chickliner is 25 jaar geleden opgericht door de familie Hazeleger. Inmiddels werkt de tweede generatie volop mee in het bedrijf. Ook alle chauffeurs, planners en andere logistiek medewerkers voelen zich onderdeel van één grote Chickliner-familie.

Voor u als opdrachtgever heeft dat grote voordelen. Niet alleen ervaart u een hoge betrokkenheid bij Chickliner-medewerkers, zij gaan ook een stap verder in het nemen van hun verantwoordelijkheid.

Ze weten hoe belangrijk de broedeieren en eendagskuikens zijn in uw bedrijfsproces. En daarom gaan ze net zolang door tot ú tevreden bent.

Meer weten over Chickliner of een offerte ontvangen?

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Pin It on Pinterest