Al generaties lang een passie voor pluimvee

We zorgen als familie voor uw broedeieren en eendagskuikens in de meest kwetsbare fase.

Mees hazeleger
Chickliner

Absolute topklasse in geconditioneerd transport

Het is 1991. Mees Hazeleger heeft als zoon van een kuikenbroeder jarenlang gezien hoeveel zorg er wordt besteed aan het creëren van de optimale condities voor broedeieren en eendagskuikens.

Maar op de weg gaat het vaak anders. Dan is er veel minder aandacht voor een constante temperatuur, de perfecte luchtvochtigheidsgraad en het juiste zuurstofgehalte. Daar wil Hazeleger verandering in brengen. 

Met een zelfontwikkelde logistieke aanpak zet Chickliner een nieuwe standaard neer op het gebied van hygiëne, klimaatbeheersing, data en tracing en veiligheid. Daarmee groeit Chickliner uit tot dé Europese specialist in transport van eendagskuikens en broedeieren. 

De passie voor pluimveetransport wordt inmiddels gedeeld door de tweede generatie (vier zonen, twee dochters) én meer dan vijftig bevlogen Chickliner-medewerkers. Ze weten hoe belangrijk de broedeieren en eendagskuikens zijn in uw bedrijfsproces. En daarom gaan ze net zolang door tot u tevreden bent. 

Chickliner

Actief in alle regio's van Europa en daarbuiten

  • Duitsland
  • Finland
  • Griekenland
  • Frankrijk
  • Italië
  • Marokko
  • Marokko
  • Slowakije
  • Polen
  • Spanje

Vernieuwend in pluimveetransport

1991
1992
1993
1997
1999
2003
2006
2014
2017
2019
2021
2024

Mees Hazeleger richt Chickliner op. Als zoon van een kuikenbroeder heeft hij zijn passie voor pluimvee niet van een vreemde.

We schaffen de eerste trailer met een koelsysteem aan. Zo kunnen we kuikens onder nog betere omstandigheden vervoeren.

Chickliner groeit hard. Daarom verhuizen we vanuit Lunteren naar een groter pand in Barneveld.

We verleggen letterlijk grenzen met een transport naar Rusland. Chickliner is de eerste Nederlandse transporteur die zo ver gaat voor kuikens en broedeieren. 

We ontwikkelen samen met diverse partners een speciale trailer met een geavanceerd klimaatsysteem. Hierdoor neemt onze range nog verder toe. Eendagskuikens naar Marokko? Geen probleem!

Chickliner verhuist naar Renswoude. Daar hebben we volop ruimte voor onze groeiende vloot en een grote, gecertificeerde wasstraat voor het reinigen en ontsmetten van de voertuigen. 

De passie voor pluimvee is besmettelijk. De tweede generatie Hazeleger doet zijn intrede. Er werken 4 zoons en 2 dochters in het familiebedrijf.

Een grote brand verwoest het pand van Chickliner. Gelukkig blijven de voertuigen gespaard. Binnen twee dagen zijn we weer up and running. Dat is de Chickliner-spirit!

We blijven groeien en dus zijn we blij met de kans om het pand van onze buren over te nemen. Zo kunnen we weer even vooruit!

Om klanten nog meer te ontzorgen, starten we Chickliner Packing and Export Services. Daarmee verzorgen we het verpakken, labelen, certificeren bij het NVWA, de afhandeling van douaneformaliteiten en alle overige documentatie. 

We lanceren Chickliner Online. Dit geavanceerde systeem voor Chickliner Packing and Export Services is bedoelt om orderbeheer te stroomlijnen, gegevens te registreren en klantverzoeken naadloos uit te voeren, terwijl we altijd de deadlines halen.

Het begon met één vrachtwagen, inmiddels beschikken we over meer dan 30 Chickliner-voertuigen. De vloot bestaat uit zesentwintig vrachtwagens en acht bestelbussen!