Het WMS voor de pluimvee- sector

Snel, efficiënt en foutloos verpakkings- en exportorders van pluimveehouders en broederijen uitvoeren. Dat is mogelijk met Chickliner Online, ons zelfontwikkelde Warehouse Management Systeem voor de pluimveesector. Boordevol handige features en slimme integraties die bijdragen aan gestroomlijnde werkprocessen, het halen van strakke deadlines en het voldoen aan strenge protocollen en (douane)formaliteiten. 

Chickliner Online is speciaal ontwikkeld om naadloos verpakkings- en exportprocessen af te handelen.

Marten Hazeleger
Chickliner

Ontdek het gemak van Chickliner Online

Met Chickliner Online zetten we een nieuwe standaard in orderafhandeling, dataregistratie en communicatie met pluimveehouders en vermeerderaars. 

Overzichtelijk dashboard
Dankzij het centrale dashboard zijn alle lopende acties voor zendingen en bijbehorende deadlines altijd realtime inzichtelijk, waardoor fouten en vertragingen worden geminimaliseerd.

Geautomatiseerde documentgeneratie
Handmatig papierwerk is verleden tijd. Chickliner Online genereert automatisch alle benodigde documenten zoals facturen, pakbonnen en pro forma-documenten. 

NVWA E-cert-integratie
Dankzij de naadloze integratie met NVWA E-Cert dienen we exportmeldingen geautomatiseerd in. Hierdoor behoort stagnatie door handmatige fouten tot het verleden. 

Realtime voorraad- en productieupdates
Geef automatisch uw voorraden door aan ons. Via mail of WhatsApp kunt u uw voorraden en dagproducties doorgeven, die volledig geautomatiseerd in ons systeem worden verwerkt. 

Veilige gebruikerstoegang
Chickliner Online is toegankelijk via een eigen gebruikersaccount, waarmee u overal en altijd kunt inloggen. Uiteraard hebben we gezorgd voor een goede beveiliging, data segmentatie en multi factor-authentificatie. 

Wilt u ook gebruik maken van ons WMS-systeem en online portal? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.