Vacature meewerkend voorman washal

Ben jij een aanpakker die niet vies is van hard werken? Hou je van afwisseling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Chickliner is op zoek naar een meewerkend voorman washal. In deze functie inventariseer en verdeel je in overleg met de afdelingsleiding  de te verrichten werkzaamheden. Je begeleidt de uitvoering en waar nodig spring je bij. Wanneer de afdelingsleiding afwezig is, ben je verantwoordelijk voor het aansturen van je collega’s. 

Wie zoeken we?

 Ter uitbreiding van ons enthousiaste team zoeken we iemand die:

  • Zich mondeling goed kan uitdrukken en instructies kan geven
  • Goed is in onderlinge afstemming
  • Tactvol en flexibel is
  • Heftruckdiploma en/of vrachtwagenrijbewijs zijn een pré, maar zeker geen eis
Je kent de specifieke behandeling en opslagmethoden van producten en bent bekend met het bedienen van de apparatuur.  In overleg met de afdelingsleiding kun je zelfstandig uit te voeren werkzaamheden met de werkploeg realiseren. Je bent in staat routineproblemen zelfstandig op te lossen. Je kunt werkzaamheden, in overleg met de afdelingsleiding, zo indelen dat de medewerkers efficiënt kunnen werken en elkaar niet hinderen.
 
Deze functie is voor 40(+) uur, waarbij je ook op zaterdagen werkt.
Wat bieden wij?

Chickliner is een dynamisch bedrijf. Wij vragen veel van je, maar je krijgt er dan ook veel voor terug. Zo kun je onder meer rekenen op

  • een interne praktijkgerichte opleiding ;
  • een goed marktconform salaris,
  • 27 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek;
Over Chickliner

Chickliner is een snel groeiend dynamisch transportbedrijf, gespecialiseerd in pluimveetransport. In deze sector zijn wij toonaangevend in Europa. Kwaliteit en professionaliteit staat bij ons altijd voorop. Wij zijn een familiebedrijf en dat merk je! Al onze chauffeurs zijn door ons zelf opgeleid en weten precies wat ze doen en wat er op het spel staat. We hebben een gezellig team met een goede ‘vibe’.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie en CV naar: personeelszaken@chickliner.nl

T.a.v. Elene Hazeleger

Mis je nog informatie? Bel Elene dan op 0643354850