Geen omkijken naar verpakken en export

Wilt u zich volledig kunnen concentreren op uw kernactiviteiten? Dan nemen we graag het verpakken van uw broedeieren en/of het exportproces van u over. Dat doen we uiterst zorgvuldig en nauwkeurig. Van het verpakken zelf tot het orderbeheer en van de documentatie tot de logistiek. 

Chickliner Packing and Export Services B.V is hierin ook uw betrouwbare douanevertegenwoordiger. Met onze vergaande kennis van internationale douaneprocedures en regelgeving, zorgen we voor een soepele afhandeling van alle douaneformaliteiten. Wij staan garant voor naleving van alle voorschriften en minimaliseren de kans op vertragingen of problemen aan de grens.

Contact opnemen

Met ons moderne WMS-systeem Chickliner Online zijn we altijd in control als het gaat om verpakkings- en exportopdrachten en borgen we dat uw deadlines gehaald worden.

Mathilde Clarke - Hazeleger

Naadloze orderafhandeling met Chickliner Online

Voor de naadloze verwerking van verpakkings- en exportorders, gebruiken we Chickliner Online. Met dit slimme WMS-systeem zetten we snel, efficiënt en nauwkeurig alle benodigde stappen voor uw order. Bovendien heeft u altijd en overal inzicht in en toegang tot alle relevante data en documenten.

Grip op elke stap van uw orderproces
Dankzij het centrale dashboard zijn alle lopende acties voor uw zending en bijbehorende deadlines altijd realtime inzichtelijk voor Chickliner-medewerkers die betrokken zijn bij uw order. Hierdoor minimaliseren we fouten en vertragingen.

Foutloze, geautomatiseerde documentgeneratie
Chickliner Online genereert automatisch alle benodigde documenten zoals facturen, pakbonnen en pro forma-documenten. Dat scheelt veel tijd en zorgt voor een foutloze verwerking.

Foutloze, geautomatiseerde exportmeldingen
Dankzij de naadloze integratie met NVWA E-Cert dienen we exportmeldingen geautomatiseerd in. Hierdoor behoort stagnatie door handmatige fouten tot het verleden.

Realtime voorraad- en productieupdates
Geef automatisch uw voorraden door aan ons. Via mail of WhatsApp kunt u uw voorraden en dagproducties doorgeven, die volledig geautomatiseerd in ons systeem worden verwerkt. 

Altijd toegang tot uw data en documenten
Met Chickliner Online heeft u altijd en overal toegang tot alle data en documenten van uw order(s). Natuurlijk is Chickliner Online goed beveiligd, zijn uw data en documenten goed gescheiden van andere opdrachtgevers en bieden we extra veiligheid met multi factor-authentificatie.