30 jaar Chickliner

Van toen.. tot nu!

Op 1 februari 1991 richtte  Mees Hazeleger, zoon van een kuikenbroeder, Chickliner op. Vanuit zijn passie voor pluimvee ontwikkelde hij een eigen logistieke aanpak voor transport van kuikens en broedeieren. Vanaf het begin zet hij daarbij uitsluitend eersteklas materieel in. Ook nu het bedrijf, 30 jaar later, is uitgegroeid tot dé specialist van Europa.

Van landweggetje in de vrieskou van Noord-Europa tot internationale luchthaven in een warme Zuid-Europese metropool… Chickliner haalt en brengt overal waar een weg is eendagskuikens en broedeieren.  Actief in alle regio’s van Europa en zelfs daarbuiten.

Inmiddels werkt de tweede generatie volop mee in het bedrijf. Ook alle chauffeurs, planners en andere logistiek medewerkers voelen zich onderdeel van één grote Chickliner-familie. Allen met dezelfde passie voor kwaliteit, vakmanschap en betrokkenheid. 

Dit jaar mogen wij ons 30-jarig jubileum vieren. We zijn dankbaar voor alle prettige samenwerkingen in de afgelopen dertig jaar. We denken daarbij aan al onze fijne collega’s, leveranciers, opdrachtgevers en andere wereldwijde contacten. Een groot dankjewel is op zijn plaats en wij kijken uit naar de komende dertig jaar!

Uiteraard zullen wij ons jubileum op gepaste wijze gaan vieren dit jaar, passend bij de dan geldende maatregelen. Wordt vervolgd!