Internationaal transport voor broedeieren en eendagskuikens

Al ruim jaar partner van broederijen en pluimveehouders

Van Ierland tot Griekenland, van Finland tot Marokko. Over de weg, per boot of door de lucht. Met datagedreven logistiek, excellente hygiĆ«ne en toonaangevende klimaatbeheersing verleggen we grenzen voor uw eendagskuikens en broedeieren. 

Chickliner

Familiebedrijf IN hart En nieren

Voor anderen is het werk. Voor ons is het zoveel meer dan dat. Bij Chickliner zijn we gedreven om het transport van eendagskuikens en broedeieren naar een nieuw niveau te tillen. Al sinds 1991.

In dat jaar start Mees Hazeleger het familiebedrijf. Als zoon van een kuikenbroeder ziet hij hoeveel zorg er wordt besteed aan broedeieren en eendagskuikens. Zijn missie: dezelfde optimale condities creëren tijdens de reis naar de pluimveehouder. Die passie wordt inmiddels gedeeld door de tweede generatie!

Uw zending in het beste voertuig

Met meer dan 30 transporters, bakwagens, trucks en trailers heeft Chickliner voor iedere opdracht het juiste voertuig. Al onze voertuigen zijn uitgerust met een geavanceerd klimaatsysteem, zodat we de temperatuur, luchtvochtigheid en het CO2-gehalte onder alle omstandigheden constant kunnen houden. Een back-upsysteem geeft extra zekerheid dat uw kuikens of broedeieren in veilige handen zijn.